clicsor

blog içi arama

Loading

8 Mayıs 2012 Salı

Askılık

Antre Askılık

 Portatif Askılılık


Modern askılık
 
Klasik ahşap askılık
Klasik askılık


Daire girişindeki alanınız antreniz küçükse ayakkabılığınızın yanına mantolarınızı, montlarınızı asabileceğiniz,  bir dolap koyabileceğiniz alan kalmıyorsa  portatif askılıklar kullanabilirsiniz. Evinizin dekorasyonuna göre ister modern, ister klasik askılıkları pek çok alışveriş sitesinde kolayca bulabilirsiniz.

 

 

L Askılılık


L Askılılık

L Askılılık


Eğer portatif askılığı da koyabileceğiniz yer yoksa  üzerinde askılıklar bulunan L şeklinde tahta paneller çok işinize yarayacaktır.  Kapınızın arkasındaki 20 - 25 cm'lik bir alan dahi işinize görecektir. Bunların alışveriş marketlerinde hazır satılanları da var  ama  kullanacağınız alana uygun ölçülerde yaptırmanız en sağlıklısı. Marangozda bu kadar ufak ölçüdeki basit bir şey için sizden çok para istemeyecektir. L şeklinde olduğu için üste gelen kısmına şapka, bere, kaşkol, eldiven koyabilirsiniz. Askılıkları da istediğiniz tarzda seçip monte ettirebilirsiniz. Böylece hem dekoratif, hem işlevsel, hemde ucuz bir askılığa sahip olabilirsiniz. Antrenizdeki ufacıcık bir alanı dahi değerlendirmiş olacaksınız. 

Banyo Askılık

Aynı askılık banyonuzda havlu veya bornozlarınızı asmak içinde kullanabilirsiniz hem mobilyalarınıza uyum sağlar, hemde ufak alanları ihtiyacınızı göreceğiniz şekilde kullanmış olursunuz. 
Banyo Askılık

Hiç yorum yok: